string(57) "http://magasinmuseum.dk/wp-content/uploads/2016/06/bg.png"

Nyheder

Foråret 2017: På museet vises en mindre udstilling om bygningen på Kongens Nytorv i København.  De to grundlæggere af Magasin du Nord Th. Wessel og Emil Vett indviede bygningen i december 1893 og den har siden fungeret som symbol på stormagasinet Magasin. Udstillingen sætter fokus på det sene 1800-tals fokusering på København som Nordens Paris gennem journalisten og forfatteren Herman Bangs roman: “Stuk” fra 1887. Udstillingen vises til udgangen af september 2017.

Bang udstilling

Efteråret 2016: Museumsinspektør Trine Halle fortæller historierne bag arkivalier fra museets arkiv og genstande fra museets udstilling. Alle fotos i artiklen er stillet til rådighed af museet.

WA

Foråret 2016: Historien om “Bliv en ny kvinde” fra 1957 er  med i nummer 32 af Femina. Magasin og Femina gik i 1957 sammen om en kampagne til de danske kvinder, hvori de i fællesskab gav gode tips og tricks til at blive en ny kvinde. En kvinde som var dygtig til at lave mad, som bar det rette korset og som ikke fik rygskader af at løfte vasketøjskurven forkert. Fotos til artiklen er stillet rådighed af museet.

Femina opslag