Erindringsindsamling

Kære tidligere medarbejder hos Magasin du Nord

Din historie som tidligere medarbejder hos Magasin er vigtig!
På Magasin du Nord Museum indsamler vi skriftlige erindringer fra tidligere medarbejdere, om hvordan det har været at arbejde hos Magasin. Formålet er at erindringerne skal være en del af den fremtidige historiefortælling. De kan fortælle om arbejdslivet i et stormagasin og om Magasins udvikling som virksomhed.

Hvem kan være med?
Alle tidligere medarbejdere hos Magasin kan være med. Vi ønsker erindringer fra alle afdelinger og jobfunktioner og fra både medarbejdere og ledere. Derfor er netop din historie vigtig, da du har en unik erindring om Magasin.

Hvad kan du skrive om?
Både små og store historier om Magasin er relevante. Du bestemmer selv hvor meget eller lidt du vil skrive. Erindringerne skal dog omhandle dine egne oplevelser knyttet til Magasin. Vi har udarbejdet en skrivevejledning og nogle arbejdsspørgsmål. Skrivevejledningens formål er at gøre det nemmere for dig at gå i gang med at skrive dine erindringer om at være medarbejder hos Magasin.

Hvordan afleverer du dine erindringer?
Du kan vælge at sende dine erindringer per mail til bst@magasinmuseum.dk. Alternativt kan du også gerne sende dem med posten eller aflevere dem på adressen Vingårdstræde 6, 1070 København K, att.: Magasin du Nord Museum. Du skal udfylde en samtykkeerklæring omkring databeskyttelse og ophavsret ved aflevering.

Vi håber du har lyst til at være med!

Her finder du en liste med de oftest stillede spørgsmål.

Har du andre spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte museumsinspektør Britta Smits
bst@magasinmuseum.dk